Tropenmuseum & Volkenkundig museum nemen 50 Surinaamse kunstschatten in de verkoop

Breaking news: 50 Surinaamse kunstschatten is vanaf morgen ook te koop in de museumwinkels van Museum Volkenkunde Leiden en Tropenmuseum te Amsterdam! We zijn heel blij met de toevoeging van deze mooie verkoopadressen en denken nu in de belangrijke musea ‘aan boord’ te hebben. Zie ook de volledige lijst van  verkoopadressen.

collage-tropen-volken
De timing kan bovendien niet beter, want morgen, 21 oktober, wonen we (auteur Bart Krieger met zus Susan) immers de opening bij in het Museum Volkenkunde van de tentoonstelling: ‘Suriname-Nederland 40 jaar later‘. Zeer benieuwd naar de tentoonstelling! En: wie gaan we daar zien?

SU-NL_5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s